menu

De weg naar Maastricht bij Cultura Nova

augustus 12, 2013 | Posted By: | Geen categorie |

JO DAUTZENBERG & FRIENDS

De Weg

Film / Muziek

“De weg…” over verandering en vooruitgang, naar een idee van tv producent Jo Dautzenberg is een interdisciplinaire productie met film, live muziek, fotografie en poëzie.

Aan de hand van de beleving van een route, in dit geval de driehoek Maastricht, Heerlen , Aken vertelt  “De weg” verhalen over vooruitgang en verandering en kiest daarbij een vorm waarbij verschillende disciplines uit de kunst en cultuur elkaar aanvullen en bevragen.

Beeldimpressies worden gecombineerd met “mensen aan het woord”. De weg gaat over de  eigenheid en streek en grote en kleine doelen in de toekomst. De weg is cultuur.

De speciaal voor dit doel samengestelde band o.l.v. Heribert Leuchter bestaat uit:
Tanya Schaap (viool) , Heribert Leuchter (arr. Saxen) , Jo Dautzenberg (teksten, gitaar en red.) , Marc Huynen (trompet en Bugel) , Roger van de Poel (camera en montage) , Charlotte Haesen (zang)  Peter Hermesdorf,( saxen)  Werner Lauscher (Bas) , Steffen Thormaehlen (drums) ,  Gero Körner piano, Tyson Ernste (dans) , Sirella de Jong en Hetty van der Velden, (fotografie)  Dave de Leeuw (video) Jolien Linssen (reports) Jos Wierts (techniek)

Nu te zien in het programma van Cultura Nova op woensdag 28 augustus in de Spiegeltent in Heerlen.

/